Vinderen af 17 Lotto-millioner er endnu ikke fundet

Vinderen af sidste uges 17 Lotto-millioner i Randers har endnu ikke meldt sig. Situationen er ret unormal, siger Danske Spil

Foto: Colourbox

Den heldige Lotto-spiller, der sidste onsdag vandt 17 millioner kroner, har endnu ikke givet lyd fra sig.

Vinderkuponen er købt hos tankstationen Circel K på Hadsundvej i Randers.

Pressechef Marie Westergaard fra Danske Spil fortæller, at det er ret unormalt, at der går en uge, uden vinderen har meldt sig.

Hører man ikke fra vinderen i løbet af de næste par uger, vil Danske Spil gå mere aktivt til værks i forsøget på at finde vedkommende.

- Så vil vi annoncere i aviser og på nettet efter vinderen, siger Marie Westergaard.

Superpuljen blev udløst sidste onsdag aften, da to spillere – en fra Randers og en nordmand – ramte de seks vindertal i Onsdags Lotto. Den bedrift gør begge 17 millioner kroner rigere. 

Læs også 17 Lotto-millioner vundet i Randers

Marie Westergaard fortæller, at den ukendte millionær har et år til at melde sig gældende fra vinderaftenen. Sker det ikke, mister vedkommende retten til pengene. 

Det er ikke første gang, at der er blevet vundet en stor milliongevinst i Randers i år. I sommer vandt en heldig spiller nemlig 27 millioner kroner hos Meny på Bredstrupgade.

Spillere, der vinder mere end halvanden million kroner, tilbydes professionel rådgivning til, hvordan de kan tackle den nye formue på en ordentlig måde.

  Foto: Google Maps