- Vi er ikke jubelidioter

Christian Keller fra Randers FC er ikke meget for at snakke om medaljer til klubben

Randers FC tog fredag aften hul på foråret i Superligaen med en sejr på 3-0 på udebane mod FC Nordsjælland, og dermed fortsatte kronjyderne de gode takter fra efteråret.

Med 34 point og en tredjeplads ligner kronjyderne derfor en seriøs bejler til at snuppe medaljer, når Superligaen slutter til sommer.

Men i Randers holder de benene solidt plantet på jorden, og her er de ikke meget for at tale målsætningen om en placering i top seks op.

- Vi må være realistiske og sige, at de hold, der ligger omkring os, er lige så gode som os og har et budget, som er højere end det, vi har i Randers. Det er ikke helt urealistisk, at vi også får lidt modstand i kampene, så vi kan også let ryge lidt ned i tabellen, siger Randers FCs Christian Keller.

Se: Todd: Ingen fast straffe-skytte

Han fortsætter:

- Men i og med at vi har fået den start, som vi har, så er der i hvert fald tro på fra vores side om, at vi kan holde os der (i toppen af Superligaen, red.) indtil de sidste par kampe, og er vi så heldige, at vi er i nærheden af den ene eller anden medalje, så går vi efter det. Det er klart, men vi skal heller ikke være jubelidioter og tro, at bare fordi vi ligger i toppen, så er det ensbetydende med, at vi vinder resten af kampene, siger Christian Keller.

Randers FC har et enkelt point op til FC København på andenpladsen og syv point ned til Brøndby IF på fjerdepladsen.

Randers FC møder på søndag Silkeborg IF i Superligaen. Den kamp spilles på AutoC Park i Randers klokken 14.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Christian Keller, og du kan også se et interview med Nicolai Brock-Madsen, der fortæller om situationen mellem ham og Djiby Fall ved det straffespark, som Randers FC fik i kampen mod FC Nordsjælland.

I aften, tirsdag, er debatprogrammet Fodbold med Horup tilbage fra vinterpausen, og her er Peter Christiansen, sportschef i Randers FC, og Jesper Stüker, sportschef i Silkeborg IF, med i programmet. Se med 19.55 på TV 2 | ØSTJYLLAND.

20210224-202114-L-1920x1279we

SSI: Det går bedre med smittetallene end ventet

Grafik 1000 sure sygeplejersker Still

play Ulige løn for kvinder skyldes 50 år gammel lov

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

080321 Mænd i børnehaven VTR 1930 Still 2

Thomas er pædagog: Nu skal han have flere mandlige kolleger

sygeplejerske

Enhedslisten vil have langsigtet plan for ligeløn

Grenaa-Anholt Færgefart

Anholtfærgen frigiver flere billetter