V og DF: Opgør bare rygter

TV 2 | ØSTJYLLAND erfarer, at et politisk opgør er på vej i Randers

03:15

1 af 2

TV 2 | ØSTJYLLAND erfarer, at et politisk opgør er på vej i Randers.

Ifølge TV2 | ØSTJYLLANDs oplysninger foregår der i øjeblikket forhandlinger om en ny konstitueringsaftale mellem Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti.

Men spørger man Venstres gruppeformand Anders Buhl Christensen, så er det bare rygter:

- Lige nu kører der en masse rygter, og dem har jeg sådan set ikke nogen kommentarer til, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: Politisk opgør under opsejling

Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti vil ifølge TV 2 | ØSTJYLLANDs oplysninger forsøge at overtage alle formandsposter i udvalgene, så Beboerlisten, de Radikale, de Konservative og Velfærdslisten vil miste deres udvalgsformandsposter.

Dansk Folkepartis Morten Grosbøl, som tidligere har stillet et mistillidsvotum mod Beboerlistens Bjarne Overmark, kender ikke noget til sagen:

- Jeg har ikke personligt været indblandet i nogen politiske ting her nu - ikke siden jeg indleverede min mistillidsdagsorden til Bjarne Overmark i Børn- og Skoleudvalget, og set fra min position, sådan som det ser ud lige nu, er det meste af det rygter, siger Morten Grosbøl.

Bakker op om omkonstituering

Både Morten Grosbøl og Anders Buhl Christensen så dog gerne, at der fandt en omkonstituering sted:

- Her og nu ville jeg synes, det ville være fint, lyder det fra Morten Grosbøl.

- Det er jo en fordel, at der er nogle udvalgsformænd, som rent faktisk går ind for det, som et meget stærkt flertal i Randers Byråd vil have gennemført, siger Anders Buhl Christensen.

I vidoen øverst på siden kan du høre mere om, hvad Anders Buhl Christensen og Morten Grosbøl siger til sagen. Du kan også se mere i vores nyhedsudsendelse klokken 19.30.