Todd: Dommer skal være stærk

Randers FC får et mere eller mindre glædeligt gensyn med dommer Jakob Kehlet til kampen mod Brøndby

Da Randers FC for nogle uger siden tabte 5-2 til FC Midtjylland var det med kun ni spillere tilbage på banen, da kampen blev fløjtet af.

Både Mikael Ishak og Kasper Fisker havde fået marchordre af dommer Jakob Kehlet, og efter kampen var Colin Todd og resten af Randers-lejren alt andet end tilfredse med dommeren.

Se: Todd langer ud efter dommeren

Nu er der dømt glædeligt gensyn, da Jakob Kehlet bliver manden med fløjten i den vigtige kamp mod Brøndby IF på søndag.

- Dommeren mod Brøndby skal være stærk, når han skal træffe de vigtige beslutninger, for det bliveruden tvivl en 'fjendtlig' kamp. Han skal dømme kampen på en kontrolleret måde, navnlig når de store beslutninger skal tages, lyder det allerede inden kampen fra Colin Todd.

Det siger han til Randers FC's hjemmeside.

Samtidig har Colin Todd tilsyneladende afskrevet bronzen.

- Det er en kamp med masser på spil. Det er sæsonens sidste hjemmekamp, og vi vil gerne takke publikum for en flot support ved at levere en super præstation. Det vil være et stolt øjeblik for os at kunne besejre de kommende bronzevindere. Og samtidig skal vi helst have konsolideret vores fjerdeplads inden sidste spillerunde i Odense mod OB, siger han.

Randers FC har seks point op til bronzen, så udover en sejr over Brøndby kræver det tre point mod OB i sidste spillerunde, mens de gule skal tabe til Esbjerg. Derudover skal Randers FC overhale Brøndby på målscoren, som dog er nogenlunden inden for rækkevidde.