Thomas skal bisættes i Randers

Familien har besluttet, at kirken er åben for alle

Thomas Stralner blev i sidste uge mindet med et fakkeltog i Randers. Familien til den afdøde 19-årige deltog også

Thomas Stralner

1 af 2

Familien Stralner har ikke lagt skjul på, at den megen støtte og opbakning, de har fået fra borgerne i Randers og omegn, har været med til at få dem gennem en svær tid.

I første omgang i den lange periode, hvor 19-årige Thomas Stralner var forsvundet og hundredevis hjalp med at lede efter ham. Og efterfølgende, da han blev fundet i Randers Havn, og familien blev mødt med omsorg og trøst.

Netop derfor har familien Stralner besluttet, at Thomas skal bisættes i Randers.

Flest drukneulykker i Randers: Sikkerheden igen i fokus

- Man er nødt til at se det her med nogle lidt andre øjne end normalt. Sagen med Thomas har fyldt meget for mange mennesker. Mange føler, at de kender Thomas, også selv om de aldrig har mødt ham. Derfor er det mere naturligt, at de, der gerne vil komme til bisættelsen, også har mulighed for det, siger Thomas' far, Michael Stralner, til TV 2 | ØSTJYLLAND, og fortsætter:

- Mange har vist Thomas kærlighed og omtanke i forløbet her, og de skal også kunne komme og være sammen med os det sidste stykke.

Bisættelsen finder sted i Sct. Mortens Kirke i Randers tirsdag 8. marts klokken 13.00, hvor kirken vil være åben for alle.