Talent færdig i Randers FC

Forsvarstalent søger mere spilletid

Foto: Randers FC

19-årige Jacob Dehn Andersen er fortid i Randers FC efter denne sæson.

Den talentfulde forsvarsspiller har informeret klubben om, at han ikke ønsker at underskrive en ny kontrakt, når den nuværende udløber til sommer.

- Jeg vil gerne have mere spilletid, end jeg har fået den her sæson. Det skal jeg nok få et andet sted. Jeg vil ikke være tredjevalg. Det er på tide, jeg bliver blandt de to øverste på min position i min klub, fortæller han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: Skuffet over spillerne

Jacob Dehn Andersen er noteret for 15 kampe for Randers FC's førstehold. Han er godt klar over, at han næppe får mange flere efter udmeldingen.

- Jeg ved godt, at træneren nu vil kigge den anden vej, når jeg har sagt, jeg stopper her. Det er jeg afklaret med. Nu gælder det bare om, at jeg skal holde mig skarp og være klar, hvis chancen byder sig, siger han.

Da forsvarstalentet er i det sidste halve år af sin kontrakt, kan han frit forhandle med andre klubber. Det er dog ikke blevet til et konkret tilbud endnu.

- Jeg har været i snak med et par andre klubber, men der er slet ikke tale om noget konkret endnu. Det tager nok noget tid, og det passer mig sådan set fint, siger han.

Jacob Dehn Andersen har ved siden af sin karriere i Randers ogsp spillet på diverse ungdomslandshold. Her er det blevet til 40 kampe.

Husk, at der i aften klokken 19.55 kommer det nye afsnit af Fodbold Med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND.