Stortalent er kommet på fuldtidskontrakt

Den 19-årige Randers FC-forsvarer Jonas Bager er blevet belønnet med en ny kontrakt

- Kontrakten er noget, jeg har drømt om, siden jeg skiftede fra Hadsten SK til Randers Freja i 2008. Jeg har kæmpet rigtig hårdt for det, så det er en stor forløsning, at det nu er sket. Jeg har udviklet mig meget i Randers FC og glæder mig til at fortsætte udviklingen, er den første reaktion fra spilleren, der glæder sig til fremtiden i klubben.

- På sigt har jeg ambitioner om at spille, men lige nu handler det om at vise mig frem på træningsbanen, så trænerteamet kan se, at de ikke skal være nervøse for at bruge mig. Det har været en spændende rejse indtil videre, og jeg vil gerne takke hele talentafdelingen for den fantastiske tid, jeg har haft med 1996-årgangen, fortæller Jonas Bager.

Randers FCs cheftræner Colin Todd glæder sig ligeledes til at arbejde videre med det unge talent:

En blandt en lang række talenter med succes

Tidligere har vi med held produceret unge spillere til førsteholdstruppen, Mads Fenger, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Edgar Babayan, Brock-Madsen (Birmingham City) og nu også Jonas Bager. Det er godt for klubben at få unge spillere ind i truppen. Jonas elsker at forsvare, og det er jo en god egenskab at have som forsvarsspiller. Aggressiv og kompromisløs i sit forsvarsspil, sådan vil jeg karakterisere ham, lyder det fra cheftræneren.

Randers FCs sportsdirektør Peter Christiansen siger:

- Jeg er rigtig glad for, at vi endnu engang kan indlemme en spiller af egen avl i vores førsteholdstrup. "Bager" har det seneste halve år flyttet sig meget i den retning, vi alle har ønsket os. Han spiller nu med den aggressivitet og afklarethed, der er helt afgørende for at begå sig på Superliga-niveau. Kan han lægge yderligere lag på sit spil, er jeg sikker på, at han er en spiller, vi kommer til at se optræde mere regelmæssigt på førsteholdet.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken