Randersprofilen Camilla Dalby er gravid: - Det er kæmpe stort

Randersprofilen Camilla Dalby er gravid og derfor må Randers HK undvære en af holdets største profiler resten af sæsonen.

Håndboldspilleren Camilla Dalby og hendes kæreste bliver forældre til deres første barn i slutningen af april. Foto: Richard Sylvestersen - Scanpix

Camilla Dalby er gravid og derfor ikke til rådighed for Randers HK resten af denne sæson.

Håndboldspilleren og hendes kæreste bliver forældre til deres første barn i slutningen af april. Det skriver Randers HK i en pressemeddelelse.

Jeg er super glad, det er kæmpestort og betyder selvfølgelig meget for mig.

Camilla Dalby, håndboldspiller

- Jeg er super glad, det er kæmpestort og betyder selvfølgelig meget for mig. Og selvom jeg gerne havde fuldført sæsonen, så tror jeg på holdet, og er overbevist om, at jeg kan returnere til banen i en bedre udgave af mig selv, siger Camilla Dalby. 

Randers HKs cheftræner, Niels Agesen er glad på den kommende mors vegne.

Læs også Håndboldpiger lærer tricks af Camilla Dalby

- Jeg er først og fremmest glad på Camillas vegne og kan næsten ikke rose hende nok for hendes åbenhed omkring det. Jeg har selv tre børn og intet andet er større. Som træner og for holdet er det selvfølgelig en bet, at skulle undvære en af vores mest rutinerede spillere, siger Niels Agesen.

Cheftræneren gør opmærksom på at de to andre højre backs i truppen i Camilla Dalbys fravær skal til tage et større ansvar. 

Læs også Camilla Dalby årets bedste

Også Randers HK’s direktør Per Rasmussen glæder sig på Camilla Dalbys vegne.

- Vi er naturligvis kede af ikke at skulle se Dalby på banen resten af sæsonen, men kan kun glæde os på hendes vegne, siger han.