Randers udlejer Lorentzen

Var utilfreds med at spille i første division

Foto: Randers FC

Efter længere tids forhandlinger kan Randers FC's Kasper Lorentzen se frem til at løbe på banen for en ny klub.

Den 26-årige fodboldspiller bliver udlejet til FC Nordsjælland med øjeblikkelig virkning. Lejeaftalen gælder indtil den 30. juni, og dermed kan Lorentzen igen se frem til at sparke til bolden på grønsværen i den bedste danske fodboldrække.

- Jeg glæder mig utrolig meget og er så glad for, at det er kommet på plads.

- Jeg er sikker på, at FCN og jeg er et godt match, og jeg håber skiftet kan være med til at bringe mit spil op på det niveau, hvor jeg ved, det kan være, siger Kasper Lorentzen i en pressemeddelelse.

Randers gav ham fri
Det har længe været kendt, at Kasper Lorentzen var utilfreds med at spille i første division.

Derfor gav Randers FC ham fri de sidste dage af januar, så han kunne finde en ny klub. Randers FC's direktør var klar til at sælge Lorentzen, som tidligere i januar var med ligalandsholdet i Thailand.

FC Nordsjælland har sikret sig en forkøbsaftale af Lorentzen, som åbner mulighed for et permanent klubskifte. Men indtil videre bliver det ved en lejeaftale.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Kasper er en spiller, som vi har været interesseret i længe, og vi er derfor fantastisk glade.

- Vi får tilført en kvalitetsspiller, som passer rigtig godt til måden, vi spiller fodbold på, og Kaspers tiltrædelse har været et stort ønske fra trænerteamet, siger FC Nordsjællands sportsdirektør, Jan Laursen.

Spillet 91 førsteholdskampe
Kasper Lorentzen fik sin debut for Randers FC i sommeren 2009 i en Europa League kamp mod Linfield FC.

Siden da har han spillet 91 førsteholdskampe for klubben og fundet vej til netmaskerne 15 gange.

Offensivspilleren fik sin A-landsholdsdebut som Randers FC-spiller i en venskabskamp mod Tyskland den 11. august 2010.