Randers klar til fest

Finn Nørbygaard skal lokke festglade østjyder til aftenens åbning af Randers Ugen.

Finn Nørbygaard er det trækplaster, der i aften skal forsøge at lokke festglade østjyder til åbningen af Randers Ugen. Den officielle åbning af den store byfest finder sted mellem klokken 19 og 22, og i Teltet på Justesens Plæne ved Gudenåen vil Finn Nørbygaard igennem hele aftenen agere konferencier, sanger og skuespiller.

Den folkekære østjyske komiker får under åbningsarrangementet følgeskab af Sigurd Barrett, der især er populær blandt børn og barnlige sjæle. Sigurd Barrett, der er kendt fra tv-programmet Sigurds Bjørnetime, får mens han spiller på klaver musikalsk ledsagelse af Randers Kammerorkester.

I forbindelse med arrangementet vil også sangerinden Kristine Blond underholde festuge-publikummet. Sangerinden fra Mellerup har blandt andet markeret sig med numrene Love Shy og You Make Me Go Oooh, og i marts var hun ved Danish Music Awards nomineret til årets danske sangerinde.

Borgmester Michael Aastrup Jensen (V) tager sig af den mere officielle del af festen på Justesens Plæne. Det er nemlig ham, der skal åbne Randers Ugen med en borgmestertale klokken 20, og umiddelbart efter vil årets Randers-borger blive udnævnt.

TV2 / Østjylland har mere om åbningen af Randers Ugen i aftenens udsendelser.