Randers FC i international kamp

Pokalvinderne fra Randers FC møder i aften det islandske hold IA Akranes i den første internationale fodboldkamp i Randers i 32 år.

Essex Park i Randers lægger i aften græs til den første betydende internationale fodboldkamp i Randers i 32 år. Det sker, når pokalvinderne fra Randers FC tager imod det islandske hold IA Akranes i den første kamp om kvalifikation til UEFA Cuppen.

Træner Lars Olsen er optimist før opgøret.

- Dennis Siim har jo spillet deroppe i sidste sæson, og ham har jeg talt med. I forvejen vidste jeg, at islændingene går til stålet, og niveauet er ikke så dårligt, som mange måske tror. Men hvis vi spiller op til det, vi kan, tror jeg, vi sagtens kan komme videre over to kampe, siger han til Ritzau.

Som nyoprykkere får Randers snart også SAS Liga at tænke gevaldigt over, og Lars Olsen prøver så vidt muligt at holde de to ting adskilt.

- Jeg vil ikke kalde kampen mod Akranes for en generalprøve, for ét er SAS-ligaen, noget andet er UEFA Cuppen. Isoleret set er det en kamp som alle andre, og vi går ud for at vinde, og så må vi vente at se, hvad det ender med i UEFA Cuppen, siger han.