Randers FC henter forsvarsspiller i Sønderjyske

Randers FC's forsvar har nærmest sejlet i dette efterår. Derfor henter de kriseramte kronjyder Anders Egholm i Sønderjyske.

Foto: Randers FC

Uskarpe angribere og dårligt forsvarsspil har gjort Randers FC til SAS Ligaens bundprop i denne sæson.

Men nu ruster den kriseramte klub op på forsvarssiden. Den 1. januar kommer forsvarsspilleren Anders Egholm til Randers på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2013.

Den 26-årige centerforsvarer skifter til Randers fra ligakonkurrenten Sønderjyske, som han forlader på en fri transfer.

- Trods den nuværende placering virker Randers FC til at være en rigtig god klub med mange perspektiver. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, også selv om Randers FC er i gang med en svær opgave, nemlig at blive i SAS Ligaen. Men også selv om det skulle glippe, er jeg overbevist om, at Randers FC er en klub med fremtidsperspektiver, og det passer godt med mine egne ønsker om at få en længerevarende kontrakt, og her føler jeg, at Randers FC er det helt rigtige valg, siger Anders Egholm til Randers FC's hjemmeside.

Sportsdirektør i Randers Jacob Nielsen satser på, at Egholm kan være med til at få klubben over nedrykningsstregen.

- Anders Egholm har i vore øjne været en væsentlig del af den fremgang, som Sønderjyske har været igennem den seneste tid, så vi er mere end glade for, at vi har sikret os Anders Egholm på en længerevarende kontrakt, hvor han både på den korte og den lidt længere bane kan være med til at få Randers FC tilbage på sporet, fortæller Jacob Nielsen til randersfc.dk.