Randers FC henter FCK'er

Laver fireårig aftale med forsvarsspilleren

Foto: Randers FC

Randers FC henter i FCK'eren Johnny Thomsen endnu en forstærkning til forårssæsonen i 1. division, hvor kronjyderne kæmper for oprykning.

Kontrakten træder i kraft 1. februar og gælder for fire år.

- Med skiftet føler jeg selv, at jeg går fra dystre udsigter til spilletid i FCK til spilletid i en klub med ambitioner. Jeg er da også overbevist om, at Randers FC er tilbage i Superligaen igen til sommer, siger Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

1. divisionsklubben har allerede sikret sig Chris Sørensen, som kommer fra OB, og aktuelt ser det ud til, at missionen om oprykning vil lykkes.

Randers jagter oprykning
Randers ligger på andenpladsen med 30 point, hvilket er fire flere end Vejle Boldklub Kolding på tredjepladsen har samlet.

- Jeg har før prøvet at rykke op fra 1. division til den bedste række, så forhåbentlig kan min rutine fra dengang bruges i de afgørende forårskampe for Randers FC, siger Johnny Thomsen.

29-årige Johnny Thomsen har tidligere spillet under Randers-træner Michael Hemmingsen. Det var i Sønderjyske fra 2006.

- Det er rigtigt godt gået af klubben at kunne hente en kapacitet som Johnny Thomsen. Han er en spiller, som jeg tror på kan styrke os betydeligt i bestræbelserne på at nå et højt niveau, siger Michael Hemmingsen.