Randers-angriber dedikerer mål til afdød ex-holdkammerat

Moussa Maazou dedikerer sit mål til Patrick Ekeng, som han tidligere i karrieren har spillet sammen med

Moussa Maazou scorede sit første mål for Randers FC, da det lørdag eftermiddag blev til en 2-0-sejr over Hobro. Han satte hjemmeholdet i gang med sin scoring til 1-0 et kvarter inde i anden halvleg.

Efterfølgende dedikerede han sit mål til Patrick Ekeng, der på tragisk vis mistede livet under en kamp i Rumænien fredag aften. De to har tidligere spillet på hold sammen i den fransk klub Le Mans.

- Jeg har spillet sammen med Patrick Ekeng i et år i Le Mans, så jeg dedikerer mit mål til ham. Jeg er meget ked af det, han var både en god spiller og et godt menneske, siger Moussa Maazou.

Randers FC slog sikkert bundholdet

Selv om han var trist over vennens dødsfald, så kunne han stadig glæde sig over sit første mål for Randers FC.

- Det var dejligt at få scoret i dag, og det er jeg virkelig glad for. Det var rart at kunne score foran alle de mennesker, der var mødt op i dag. Jeg håber, at jeg kan blive ved med at score i fremtiden, siger han.

Betaler tilbage for tilliden

Han er glad for, at han nu kan betale klubben tilbage for den tillid, som den har givet ham.

Randers er storfavoritter før lokalbrag

- Jeg forsøger altid at score mange mål, og det var meget vigtigt for mig at score for Randers. Klubben har ofret meget for mig, og jeg bliver nødt til at score og præstere godt for klubben.

Randers-træner Colin Todd glæder sig også over, at Moussa Maazou endelig fik hul på bylden, og at arbejdet med angriberen ser ud til at bære frugt.

Træner: Godt Maazou endelig får scoret

- Vi havde chancer til at være foran ved pausen, så det var vigtigt, at vi scorede det første mål i anden halvleg, og det var et godt mål af Moussa (Maazou, red.), siger Colin Todd.

- Han har haft sine muligheder, men det tager tid. Vi har arbejdet med Moussa, så det var godt, at han endelig fik scoret.

Moussa Maazou får endnu en mulighed for at komme på tavlen, når Randers torsdag tager imod Brøndby i Alka Superligaen.

Kampfakta:

Randers FC-Hobro 2-0 (0-0).


1-0 Moussa Maazou (61. minut).
2-0 Mikael Ishak (63. minut).
Tilskuere: 4.599.