Politiet efterlyser vidner og ofre for vold i Randers Ugen

Tre unge mænd er torsdag blevet varetægtfængslet for at stå bag syv tilfælde af vold natten til den 19. august. Politiet efterlyser nu vidner og ofre

Tre unge mænd står bag mindst syv tilfælde af vold begået i centrum natten til lørdag den 19. august. Foto: Google Street View

Yderligere ofre og vidner til vold i Randers natten til den sidste lørdag i Randers Ugen efterlyses af Østjyllands Politi. 

Tre unge mænd er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, da de ifølge politiet står bag mindst syv tilfælde af vold begået natten til lørdag d. 19. august. De tre unge mænd er mellem 17 og 21 år og blev anholdt klokken 3.13. 

Læs også Voldspatrulje amok i Randers: Offer fik blødning i hjernen

De unge mænd blev anholdt for helt umotiveret at overfalde en mand med slag og spark. De blev i første omgang blev afhørt, sigtet og løsladt, men efterfølgende viste den intensive efterforskning, at de tre mænd havde gjort sig skyldige i vold intet mindre end syv gange i centrum mellem klokken 2.30 og 3.15. 

Det var blandet andet videoovervågning, der afslørede dem. 

Læs også Tre mænd anholdt for grov vold mod ansat ved Skat

Gerningsmændene blev onsdag anholdt endnu engang på baggrund af de nye beviser og blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers, hvor de var sigtet for flere tilfælde af vold og grov vold. Resultatet blev varetægtsfængsling i fire uger.

Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at gerningsmændene står bag endnu flere overfald. Det er grunden til, at de nu efterlyser personer, der eventuelt blev udsat for vold natten til lørdag d. 19. august i centrum af Randers. Desuden vil politiet gerne høre fra eventuelle vidner, der har overværet eller filmet de tre mænds overfald.