Mulig serieblotter på spil: Mand onanerede foran børn på legeplads

Tre drenge på en legeplads i Randers oplevede, at en blotter trak bukserne ned og onanerede foran dem. Nu beder politiet om hjælp til at finde manden.

Østjyllands Politi mistænker en serieblotter for at være på spil i Randers. Foto: Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Normalt er det fredeligt for børn at tage en tur på legepladsen, men for tre drenge i Randers blev det en træls oplevelse.

Onsdag eftermiddag var de tre drenge på 13-15 år nemlig på en legeplads ved Gethersvej i Randers, da en mand kom op til dem, trak bukserne ned og begyndte at onanere foran dem.

Læs også Godt nyt: Kæmpe donation sikrer mad og overnatning til alle socialt udsatte

Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Drengene var på legepladsen og så, at en mand kom gående langs med nogle buske ved legepladsen. Da han var ti meter fra dem, trak han bukserne ned og onanerede, siger Anne Tidemann, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det var på en legeplads tæt ved Gethersvej i Randers, de tre drenge blev mødt af en blotter. Foto: Google Maps

Episoden fik drengene til at søge hjælp fra to kvinder, som også var på legepladsen. De kontaktede politiet, som kom til legepladsen, men manden var i mellemtiden forsvundet igen.

Onanerede foran 12-årige piger

Det er ikke første gang, en sådan episode udspiller sig i området i Randers. Så sent som den 19. marts oplevede to 12-årige piger en tilsvarende situation, da de legede på et grønt område ved Vester Altanvej.

Læs også Kone ringede til mand igen og igen - og så endte hun i fængsel

Østjyllands Politi mistænker, at det er den samme gerningsmand, der er på spil.

- Det er to episoder, der minder om hinanden, og det er i områder ikke langt fra hinanden. Også har var en 12-årig pige og hendes veninde ude for, at en mand kom og trak bukserne ned og onanerede foran dem, siger Østjyllands Politi.

Manden beskrives som:

• Dansk af udseende
• Ca. 35-45 år
• Ca. 175-180 cm høj
• Kort leverpostejsfarvet hår med en bar plet på toppen
• Iført grøn/grålig cowboyjakke og lyse cowboybukser

Derfor beder Østjyllands Politi nu om hjælp fra offentligheden. Hvis man har set noget eller har oplysninger i sagen, kan de derfor kontaktes på telefon 114.