Mand i Audi kørte 178 km/t på farlig landevej

I løbet af fem timer kørte 182 bilister for stærkt på farlig landevej

Det var her på Ebeltoftvej ved Assentoft, at Østjyllands Politi i løbet af en periode på fem timer registrerede 182 bilister, der kørte for stærkt torsdag. Foto: Google Street View

Torsdag eftermiddag og aften stod Østjyllands Politi klar med en trefod for at måle bilisters fart på Ebeltoftvej ved Assentoft.

Indsatsen betyder, at 25 bilister nu kan se frem til et klip i kørekortet, mens fire får en betinget frakendelse af kørekortet.

Læs også Bilist kørte 68 km/t for stærkt i byzone: - Bindegalt

- I løbet af en periode på cirka fem timer, er der 182 biler, der kører for stærkt, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

I løbet af tidsrummet fra klokken 15.00 til kokken 20.00, hvor betjenten stod klar med måleapparatet, passerede 700-800 biler.

Frakendelse og stor bøde

En enkelt bilist havde dog foden så tungt placeret på speederen, at vedkommende fik en ubetinget frakendelse af kørekortet og en større bøde.

I løbet af en periode på cirka fem timer, er der 182 biler, der kører for stærkt.

Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver, Østjyllands Politi

Bilisten blev målt til at køre 178 km/t på landevejen, hvor man må køre 80 km/t.

Her var der tale om en mandlig bilist i en Audi. Vedkommende ved dog ikke nødvendigvis, at han torsdag blev snuppet af politiet. Endnu da.

Læs også Her er de ti veje med flest fartbøller

- Det er sådan en slags kontrol, hvor vi ikke har mulighed for at køre bilisterne op bagefter. Men han får efterfølgende en hilsen fra politiet, siger Jakob Christiansen.

Ebeltoftvej er kategoriseret som ulykkesstrækning, fordi der har været flere færdselsuheld.

Ebeltoftvej ved Assentoft er katagoriseret som en ulykkesstrækning. Foto: Google Maps