Landmanden Dennis var nær kørt i grøften: "Pas på, travle bilister"

En slem forskrækkelse får landmand Dennis Kjær til at opfordre bilister til at passe på, når de vil forbi et stort landmandskøretøj som hans eget

En ubehagelig oplevelse i trafikken, hvor han var tæt på at køre i grøften, har fået landmand Dennis Kjær til tasterne på Facebook. Her beder han en bøn til, at travle bilister tænker sig om en ekstra gang, før de på farlig vis overhaler et stort køretøj som hans mejetærsker. 

Dennis Kjær, der er landmand i Harridslev, har flere gange følt sig stresset af personbiler, der kører lige lovligt tæt på ham, når de vil forbi. 

- Jeg bliver mere bange, end jeg bliver irriteret, for jeg ønsker på ingen måde, at der skal ske et trafikuheld eller personskade, siger han til TV2 ØSTJYLLAND. 

Kører gerne til side

Dennis ved godt, at det forsinker bilister, når han med sin mejetærsker fylder meget på vejen. Netop derfor holder han gerne ind på rastepladser, når muligheden indtræffer. 

- I går havde jeg otte biler bag mig, så jeg kørte ind på en rasteplads. Tre af bilerne rakte tommelfingeren opad ud af vinduet, og det fik mig til at smile over hele femøren, siger han. 

I sit Facebook-opslag opfordrer han til, at flere bilister udviser en positiv attitude overfor landmænd som ham selv. 

- I stedet for at tænke "Lorte forpulede traktor", så ville jeg ønske, I ville tænke "Respekt for ham, der kæmper røven ud af bukserne for de danske fødevarer", skriver han i opslaget. 

20_percent

play Video: Kæmpekran løfter 130 ton tag på plads

Lige nu
Museum Jorn

liveblog COVID-19 LIVE: Museum holder årets første fysiske udstilling

_DSC0615

Lig fundet i Brabrand Sø: Identificeret som forsvundet kvinde

47feafc4-83e4-4f33-ae94-b102f20eef26

Forårsvejr er langt væk – ny uge bliver blæsende og våd

corona vaccine

Ikke meget skal gå galt, før den nye vaccineplan skrider, vurderer analysevirksomhed

IMG_9055

Vil tælle alle landets edderfugle