Klar til DM i teknologi

Har udviklet spritdispenser til konkurrence

Foto: Kenneth Valdemar Moestrup

Tre HTX-elever fra Tradium Teknisk Gymnasium i Randers skal dyste med deres egen nyudviklet spritdispenser i den regionale konkurrence ved DM i teknologi.

De tre unge herrer hedder Benjamin Pilgaard Brix, David Manø Busk Karlsen og Tobias Kallehauge. De går alle sammen i 3.g til daglig og skal den 28. august repræsentere Randers ved DM i teknologi.

 

- Benjamin, David og Tobias satser på at imponere dommerne med den systematik og alsidighed, de demonstrerer i brugen af metoder og værktøjer samt at det produkt, de har fået lavet, rent faktisk virker og ser flot ud, siger underviser Jakob Tetens Lund fra Tradium Teknisk Gymnasium i en pressemeddelelse.

De tre elever har udviklet og fremstillet en automatisk spritdispenser, der kan bruges i forbindelse med almindelig håndhygiejne.

- Deres projekt er blevet udvalgt, fordi projektet integrerer arbejdet i tre værksteder og viser, hvordan naturvidenskab og teknologi kan inddrages i problemløsning og produktudvikling, og fordi gruppen har været gode til at inddrage og anvende mange forskellige metoder og redskaber i projektet, siger underviser Jakob Tetens Lund fra Tradium Teknisk Gymnasium.