Ishak slap med skrækken

Randers-angriber Mikael Ishak er snart tilbage

Foto: Fotogruppen Objektiv

Tirsdag har Mikael Ishak været til scanning for at få undersøgt sit baglår, efter han i weekendens nederlag til Viborg måtte udgå med problemer i låret - og der er godt nyt fra Randers-lægen.

Mikael Ishak har i starten af denne sæson døjet med en fibersprængning i baglåret, der har holdt den svenske U21-angriber på sidelinjen.

Søndag var han tilbage i Randers FC-træner Colin Todds startopstilling, men allerede efter godt 40 minutter måtte han lade sig udskifte, da der igen var problemer med baglåret.

- Scanning har vist godt nyt. Man kan ikke se alt på sådanne scanninger, men man kan se de slemme skader, og fibersprængningen er ikke brudt op igen, kan vi konstatere, siger Peter Faunø, der er læge i Randers FC, til tv2oj.dk.

Dermed forventer han, at Mikael Ishak snart er klar til kamp igen.

Se: Kamper sænkede Randers FC

Det samme gælder for Edgar Babayan,der måtte udgå med knæproblemer i reserveholdets sejr over AGF mandag.

Peter Faunø fortæller, at det også går fremad med Mads Agesen, der siden foråret har været ukampdygtig efter en operation for sportsbrok.

- Han er ved at være tilbage, og udsigterne er gode. Han har været hårdt plaget, og sådan en skade tager lang tid, men nu er han snart helt klar, siger Peter Faunø.

Næste opgave for Randers FC i Superligaen er på søndag, hvor holdet skal en tur til Aalborg for at møde AaB. den kamp spilles klokken 13.30.

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, vender tilbage i aften (tirsdag) klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND. Her gæster AGFs Steffen Rasmussen og assistenttræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, studiet.