Ikonisk tradition sættes på pause: Ingen Randers Pige i år

Randers Amtsavis har følt sig nødsaget til at droppe kåringen af Randers Pigen i år

Malou Jensen var den heldige vinder af konkurrencen sidste år. Foto: Lars Rasborg

Siden 1944 har Randers hyldet sine smukke døtre ved at udnævne en Randers Pige. De seneste 20 år har byens store avis Randers Amtsavis været en af drivkrafterne bag konkurrencen, men her har man i år valgt at sætte kåringen på pause.

Derfor bliver det så altså ingen Randers Pige 2017 til stor ærgrelse for både avisen og helt sikkert også mange randrusianere.

Her ses kandidaterne til Randers Pigen 2016.  Foto: Annelene Petersen

- Vi har stor respekt for den opmærksomhed, som kåringen giver, og vi er da ærgerlige over at måtte skuffe mange i år. Vi står i en situation, hvor vi ikke har mandskabet til det, siger redaktionschef på Randers Amtsavis, Bo Hovgaard, til TV2 ØSTJYLLAND.

Vi har helt sikkert planer om at vende tilbage i en anden form

Bo Hovgaard

De personer, som gennem en årrække har stået bag Randers Pigen, er ikke længere ansat på avisen, lyder det fra Bo Hovgaard.

- Derfor tager vi en pause og gentænker Randers Pigen fra næste år. Vi har helt sikkert planer om at vende tilbage i en anden form, siger redaktionschefen.

Læs også Randers Pigen 2015 er fundet

Umiddelbart overvejer Randers Amtsavis at holde konkurrencen på et andet niveau. Hidtil har det været et storstilet arrangement med mange events, sponsorer og vurderinger af pigerne undervejs.

Sidste år vandt Malou Jensen.