Fuhr: Det er arrogant adfærd

Kasper Fuhr Christensen fra Velfærdslisten om en ny mulig konstitueringsaftale i Randers

Venstre og Dansk Folkeparti har fået et flertal i byrådsalen i Randers, og nu åbner partierne op for at lave en ny konstitueringsaftale. Det mener Kasper Fuhr Christensen er arrogant adfærd.

Søndag sagde Anders Buhl Christensen, der er gruppeformand for Venstres byrådsgruppe i Randers Kommune:

- Vi mener, det er bedst for byen og for kommunen, at vi får lavet et bredest muligt flertal omkring en omkonstituering.

Se: V genoptager tidligere planer

Det får nu Kasper Fuhr Christensen op ad stolen.

- Jeg synes, det er en ekstremt arrogant adfærd, at man på den måde, uden vælgernes godkendelse, bruger to mandater, man tilfældigvis har fået, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

For en lille måned siden blev planerne om at fjerne Velfærdslistens Kasper Fuhr Christensen og Beboerlistens Bjarne Overmark fra deres udvalgsposter droppet på grund af intern urolighed hos Socialdemokraterne, men efter Susanne Ringe Sørensen og Ole Skiffard skifte fra Socialdemokraterne til Venstre, ser tingene altså igen anderledes ud i Randers.

Se: DF: Ny situation i Randers

- Jeg ser det som endnu et løftebrud i en række af løftebrud fra borgmesterens side. Først brød han løftet om ikke at lukke skoler på landet, så brød han løftet om at give flere penge til børnene, og nu bryder han sit løfte til konstitueringsparterne. Det, synes jeg, er rigtig, rigtig skidt for Randers Kommune, siger Kasper Fuhr Christensen.