Fisker efter sen udligning: Pisse træls

Sen udligning ærgrer Randers FCs Kasper Fisker

01:11

1 af 2

Randers FC spillede lørdag 1-1 på hjemmebane mod Sønderjyske i Superligaen, men det var kun få sekunder fra, at Randers FC kunne have hentet sejren og de tre point.

19-årige Mikkel Kallesøe bragte hjemmeholdet i front i det 88. minut, men i dommerens tillægstid sparkede Sønderjyskes Johan Absalonsen bolden i mål til stillingen 1-1 efter et dumt boldtab fra angriberen Moussa Maazou, der var kommet på banen til sin debut.

'Det er sgu ærgerligt'

- Vi spillede godt i første halvleg og er lidt sløje i anden halvleg, men vi fik alligevel scoret, da indskiftede Mikkel Kallesøe puttede den i kassen. Vi troede alle sammen, at vi ville få en rigtig dejlig sejr, men så ødelagde vi det selv med et dumt boldtab og et lidt passivt forsvarsspil, og så klappede Johan Absalonsen den okay ind til sidst, så det var sgu ærgerligt, siger Kasper Fisker, der havde fundet vej til startopstillingen.

Randers FC smed sejren væk i tillægstiden

Han tilføjer:

- Det er et rigtig, rigtig dumt mål, vi indkasserede i overtiden. Det er pisse træls.

Kampen var Randers FCs første i forårssæsonen i Superligaen, og med det uafgjorte resultat forbliver kronjyderne på sjettepladsen i landets bedste række.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Kasper Fisker.