Faxe færdig i Randers FC

Kriseramte Randers FC har med øjeblikkelig virkning fyret træner John "Faxe" Jensen.

Klubben udsendte kl. 15.52 pressemedelelsen, hvor der blandt andet står:

- Randers FC har d.d. stoppet samarbejdet med klubbens cheftræner John Faxe Jensen. Samtidig fratræder assistenttrænerne Flemming Povlsen og Henrik Larsen samt fysisk træner Kenn Samuelsen efter gensidig overenskomst deres respektive stillinger i Randers FC.

Fyringen kommer efter en katastrofal sæsonstart for Randers FC. I 11 kampe er det kun lykkedes at få to point, og "de blå heste" ligger lige nu på en absolut sidsteplads i SAS-ligaen.

- Det er ikke uden ærgrelse, at vi i dag har sagt farvel til John Faxe og hans team som ansvarlige for SAS Liga-holdet. Men vi har følt, at det har været nødvendigt at handle ud fra den pointmæssige start, vi har fået i SAS Ligaen. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Faxe og det øvrige team for samarbejdet i Randers FC og ønske alle held og lykke fremover, udtaler klub-direktør Jacob Nielsen i pressemeddelelsen.

John "Faxe" udtaler blandt andet i pressemedelelsen:

- Jeg forstår og accepterer den beslutning, Randers FC har truffet. Som cheftræner har jeg mere end nogen anden haft ansvaret for førsteholdets resultater. Men jeg er også ked af beslutningen, eftersom jeg har været meget glad for at være i denne klub.

Klubben præsenterer en ny træner i morgen. Det sker på et pressemøde kl. 14.30.

TV 2 | Østjylland har mere om fyringen i aften.