En af landets største tyroler-barer åbner i Randers

Barkæden Zwei Grosse Bier Bar flytter til ny og større bygning i Randers' festmekka Storegade

00:59

Øl i gigantiske krus, tyske afterski-hits og bjælker i loftet. Det er indbegrebet af barkæden Zwei Grosse Bier Bar, og nu får Randers en af landets største af sin slags.

I forvejen ligger baren i festgaden Storegade, men for at få mere plads og udvide til hele tre etager flytter man nu til Storegade 5 – det såkaldte Rocksann Huset.

I alt går vi fra 300 til 800 kvadratmeter, og det skulle gerne sørge for siddepladserne til alle. Det er en af de største problemer i dag.

Lars LP, ejer

- Der er lidt for stor trængsel på de travle aftener, hvor vi er nu. Vi flytter simpelthen på grund af pladsmangel, og så kan vi få en bedre garderobe, større dansegulv og generelt mere luft, siger ejeren af Zwei Grosse Bier Bar i Randers, Lars LP, til TV2 ØSTJYLLAND.

I den kendte bygning, som baren nu overtager, bliver der et helt nyt koncept i kælderen, som blandt andet tidligere har huset restauranten Maren Knudsen og senest MK Café.

Åbner til april

- Vi åbner Zwei Grosse Bierstube – altså en ølkælder. Her bliver mere roligt med et stort udvalg af specialøl og mulighed for at købe nogle lette retter, vi får leveret fra en café i byen, fortæller Lars LP.

På 1. salen i huset vil gæsterne blive mødt af Zwei Grosse Bier Bar, som de kender i dag, men bare i et større format.

Den nuværende Zwei Grosse Bier Bar er nabo til bygningen, som man nu flytter over i. Ifølge ejeren får Randers dermed en af landets største tyrolerbarer.  Foto: Google Street View

- I alt går vi fra 300 til 800 kvadratmeter, og det skulle gerne sørge for siddepladserne til alle. Det er en af de største problemer i dag, at især det voksne publikum fravælger os, hvis de ikke kan få et bord, siger ejeren.

Han afslører også, at den øverste etage i Rocksann Huset engang i sensommeren bliver taget i brug til et endnu hemmeligt projekt.

Efter planen åbner resten af det nye Zwei Grosse Bier Bar i Randers torsdag den 26. april.

Øverst på siden kan du i videoen komme med rundt og se det nye sted, som stadig er ved at blive opbygget.