Eftersøgning afblæst: Der mangler dykkere til at lede efter Lars

Missing People manglede erhvervsdykkere, og derfor blev der ikke ledt efter Lars Hjulmand i dag

Forsvundne Lars Hjulmand har været væk siden 2. december, hvor han blev set nær Randers Havn, og alt håb om at finde ham i live synes ude.

Men findes, det skal han, og derfor havde Missing People i dag arrangeret en dykning efter ham i Randers Havn, men den blev desværre aflyst. 

Læs også Ingen har set Lars i syv uger: Frivillige vil lede i havnen

- Der har ikke været nogen erhvervsdykkere, der kunne. Det var rigtig træls, for der var øvrige frivillige klar. Men vi skal bruge to erhvervsdykkere, vi bruger ikke fritidsdykkere og sportsdykkere, siger indsatsleder hos Missing People Vivian W. Eriksen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Nu er håbet så, at Missing People kan sende dykkere i vandet i næste weekend. 

Læs også Scientology sender brev til forsvundne Lars Hjulmand

- Nu skal vi lige have ny koordinering i gang med havnen om, hvad der kommer ind af skibe, og så ser vi, hvad vi kan få sat sammen i næste weekend, siger Vivian W. Eriksen, der ærgrer sig over, at dykkerne ikke kom i vandet i dag.

Lars Hjulmand er senhjerneskadet efter et trafikuheld. Han er desuden afhængig af epilepsi-medicin, som han ikke havde på sig, da han forsvandt i begyndelsen af december.

Hvis du er interesseret i at hjælpe Missing People, kan organisationen kontaktes på telefon 71 74 76 76. 

02:12

VIDEO: Missing People og Lars Hjulmands bror, Anders Hjulmand, har sammen ledt efter den 45-årige forsvundne randrusianer.

Luk video