Direktøren: Kun træneren der sætter holdet i Randers FC

Michael Gravgaard afviser, at en gruppe spillere har været med til at sætte Christian Keller af holdet. I sidste ende er det ifølge ham nemlig altid Colin Todd, som bestemmer

02:51

1 af 2

Det skabte stor polemik op til dagens kamp mellem Brøndby IF og Randers FC, at midtbanespilleren Christian Keller var sat uden for kronjydernes trup. Officielt lyder forklaringen sportslige præstationer, men fem af spillerne skulle angiveligt være gået til cheftræneren og nægtet at spille med Keller på holdet.

Begrundelsen for det krav kommer i forlængelse af afsløringer om, at den nu tidligere anfører i klubben har fundet sammen med Jonas Borrings kone.

Keller: Jeg fortsætter uanset hvad

- Jeg kan bekræfte, at der har været et møde mellem en gruppe spillere og cheftræneren. Men jeg kender ikke det præcise indhold af mødet, da jeg ikke var med. Jeg vil dog gerne slå fast, at der kun er én, som sætter holdet, og det er Colin Todd (cheftræneren, red.), siger adm. direktør i Randers FC, Michael Gravgaard, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han erkender, at historien om trekantsdramaet mellem Keller, Borring og konen har skabt uro i klubben.

Vil ikke bryde reglerne

- Det er kun mennesker og ikke robotter, vi har med at gøre. Jeg tror også, at alle kan forstå, det er en svær situation, vi står i. Vi har brug for tid til at løse det her, for der er ingen nem løsning. Og alle de råd, som kommer fra eksperter og andre superligatrænere, kan vi ikke bruge til noget. De taler mod bedre vidende, mener direktøren.

Flere har nemlig ytret, at Christian Keller burde fyres, men det afviser Michael Gravgaard altså. Han vil ikke bryde de regler, som der findes, og teknisk set opfylder midtbanespilleren stadig sin kontrakt til fulde.

Kamp 1 efter Borring-sagen: Randers FC tabte til Brøndby

- Som professionelle fodboldspillere skal de så forsøge at lægge alt det her fra sig og præstere på banen. Det synes jeg også, vi fik at se i dag. For det var efter min mening en godkendt indsats, forklarer Michael Gravgaard.

Lige nu ved direktøren da derfor heller ikke, hvordan hele sagen med Jonas Borring og Christian Keller skal ende.

- Jeg har et lille håb om en løsning, men det er en åbenlys svær situation at håndtere. Jeg kan ikke sige noget om, hvordan det ender, men kan slå fast, at vi har brug for tid, siger han.

Du kan se hele interviewet med Michael Gravgaard øverst på siden.