Borgmester om nyt fælles hovedkvarter: Der er en fantastisk nyhed

Danish Crown og Tulip vil gerne have et fælles hovedkvarter i Sdr. Borup ved Randers. Det er en nyhed, der glæder kommunens borgmester

Danish Crown og Tulip vil gerne have nyt hovedkvarter. Derfor har virksomhederne fået den idé at lave et fælles domicil.

Det nye hovedkvarter, der samlet vil give et areal på 23.000 kvadratmeter, kommer til at ligge i Sdr. Borup ved Randers. Og netop den nyhed var borgmester i Randers Kommune, Claus Omann Jensen (V), rigtig glad for.

quote Randers er en stærk E45-by, og vi har netop gjort os umage for at skabe gode vilkår for erhvervslivet og for vores dygtige virksomheder.

Borgmester i Randers Kommune, Claus Omann Jensen (V)

- Det er en fantastisk nyhed. Og jeg blev overordentlig glad, da jeg i går aftes blev ringet op. Når virksomheder skal vælge hovedsæde, er det altid en anledning til at overveje geografi. Jeg er rigtig glad for, at valget fortsat faldt på Randers. Det er godt nyt for de 650 medarbejdere, som bliver samlet på én adresse i Randers, og ikke mindst så har Danish Crown og Tulip altid været en stærk del af vores DNA.

- Randers er en stærk E45-by, og vi har netop gjort os umage for at skabe gode vilkår for erhvervslivet og for vores dygtige virksomheder. Derfor er jeg også rigtig glad for, at koncernens hovedsæde fortsat ligger i Randers, og at man her har oplevet en positiv tilgang og en god service fra Randers Kommune, siger Claus Omann Jensen i en pressemeddelelse.

Hovedkvarteret kommer til at blive synligt fra motorvejen, og det kommer til at være arbejdsplads for omkring 650 ansatte, der i øjeblikket arbejder tre forskellige steder i Randers. 

- I både Tulip og Danish Crown har vi en lang historie i Randers. Vi er glade for at være i byen, der ligger godt placeret i Østjylland med forholdsvis gode adgangsforhold for vores medarbejdere. Derfor ser vi absolut ingen grund til at se os om efter en anden adresse, siger Preben Sunke, CFO og medlem af direktionen i Danish Crown.  

Projektet er dog ikke endeligt besluttet endnu.  Bestyrelsen har sagt god for en undersøgelse af muligheden, og bliver det godkendt, så kan de mange medarbejdere i Randers forvente at flytte ind på deres nye arbejdsplads i starten af 2020.

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

Morten Østergaard

Exit overrasker ikke baglandet: - Krænkelsessager har sat et stort præg på Radikale Venstre

IMG_3125

play Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud på rockeradresser

Mia Brøgger

Ny overraskelse en gang i måneden: Mia er en af de første tilmeldte

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej

Thomas Krysiza

play Kommune trækker i land: Vil alligevel ikke tage døgnhjælp fra Thomas