Bilka i Randers søger 500 nye medarbejdere

Med nyheden om supermarkedskæden Bilkas indtog i Randers, er der også godt nyt til de arbejdsløse, der kunne tænke sig et job i branchen

Til august næste år åbner Bilka i Randers Storcenter, og kædens direktør fortæller allerede nu, at man kommer til at få brug for hele 500 medarbejdere i Randers.

I dag er der 155 ansatte i Kvickly, hvis placering overtages af Bilka.

- Vi har brug for flere medarbejdere, fordi vi har et andet koncept. Udover et større sortiment får vi en stor tekstilafdeling, et havecenter og en afdeling med parfume og kosmetik. Hertil skal vi bruge folk, siger direktør i Bilka, Mark Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Af de 500 ansatte, bliver de 350 af dem fuldtidsstillinger.

quote Det er vores plan at begynde rekrutteringen af de nye medarbejdere omkring april-maj, så vi er klar med det rette hold til åbningen i august.

Mark Nielsen, Bilka-direktør

Bilka opfordrer alle til at søge job - også de tidligere Kvickly-ansatte som muligvis står uden job efter 1. januar - hvor Kvickly lukker i storcentret.

- Det er vores plan at begynde rekrutteringen af de nye medarbejdere omkring april-maj, så vi er klar med det rette hold til åbningen i august, siger Mark Nielsen.

Plet på landkortet for Bilka

Den nye Bilka kommer til at have åbent fra kl. 6 morgen til midnat, og den øgede åbningstid i forhold til Kvickly er naturligvis også en medvirkende årsag til behovet for flere medarbejdere.

Bilka-direktøren er ovenud begejstret for udsigten til at være til stede i Randers fra næste år. 

- Randers har længe været en plet på landkortet for Bilka, og der har efter vores mening manglet en Bilka i Randers længe. Randers er en stor by, og er attraktiv for os. Der er et fornuftigt kundegrundlag, som er stort nok til os, siger direktør i Bilka, Mark Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

quote Det er en ønskeplacering for os. Vi overtager lejemålet fra 1. januar, og så bruger vi de følgende seks måneder på at renovere.

Mark Nielsen, Bilka-direktør

At det så netop bliver Randers Storcenter, der får en Bilka, glæder direktøren.

- Det er en ønskeplacering for os. I flere andre byer som Næstved, Kolding og Aalborg er vi også placeret ved et center. Vi overtager lejemålet fra 1. januar, og så bruger vi de følgende seks måneder på at renovere. Målet er, at vi åbner i Randers til Bilkas årlige fødselsdag i august, siger Mark Nielsen.

20210226-083310-L-1920x1280we

Statsminister: Vi har et meget mere åbnet Danmark i maj

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

20210223-132257-L-1920x1280we

Politiske stridigheder kan få danskerne til at slække på restriktionerne

12f65654-7240-4ef8-8000-1f0e5cd02ae7

Her er vores kort på hånden i den danske teststrategi

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg