Bilist: De holdt bare stille

Utilfredshed med forældres happening

Det var ikke alle trafikanter her til morgen, som var lige glade for en planlagt happening ved Vestervangsskolen i Randers.

Happeningen gik ud på, at forældre fra Rytterskolen kørte samlet hen til skolen for at illustrere det øgede pres på trafikken, som forældrene mener, der vil være fremover, når deres børn på grund af skolelukning skal flyttes hen til Vestervangsskolen.

En af de bilister, som blev påvirket af forældrenes happening, er Kasper Neergaard Poulsen. Han havde netop afleveret sin kone og var på vej for at aflevere sine børn i daginstitution, da han blev fanget midt i trafikkaosset.

Han har selv gået på Rytterskolen og forstår godt forældrenes reaktion, men er utilfreds med måden, som morgenens happening foregik på.

- De holdt bare stille for at holde stille. Det giver et misvisende billede af situationen. Det er jo ikke en normal situation, hvor folk afleverer deres børn, siger Kasper Neergaard Poulsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge Kasper Neergaard Poulsen holdt forældrene stille i deres biler i omkring en halv time og spærrede derfor for trafikken.

Han håber, at der bliver fundet en løsning på fremtidens trafikproblemer:

- Vi må formode, at der er tænkt over forholdene for infrastruktur, siger han.