Ældre skal til stemmeurnerne

Valg til ældreråd er i gang

Stemmesedlerne til ældrerådsvalget i Randers er lige nu på vej ud til de 24.092 borgere i kommunen, der er fyldt 60. år. De skal vælge 11 medlemmer, der skal varetage de ældres interesser i kommunen.

- Jeg har været meget tilfreds med arbejdet i ældrerådet i de otte år, jeg har været med i Randers. Hvis der er noget vi gerne vil have ændret, så lytter politikerne til os, fortæller næstformand Gunner Nielsen.

Før kommune-sammenlægningen var han med i Ældrerådet i Nørhald Kommune i 10 år. Derfor har han nu valgt at trække sig fra arbejdet, men han opfordrer alle til at deltage i valget og bakke op om rådet.

23 kandidater kæmper om en plads i Ældrerådet, der skal fungere fra 1. januar 2014 til 31. december 2017. Kandidaterne bliver præsenteret ved et ældretræf den 4. september. Afstemningen foregår via brev og slutter den 24. september.

Også i de øvrige kommuner i Østjylland skal der være valg til Ældreråd i efteråret. Det er det enkelte Ældreråd, der afgør, hvornår valghandlingen finder sted.