Schwartz: Ikke noget at bevise

Ronnie Schwartz var tilbage på AutoC Park Randers

02:06

I tillægstiden blev den tidligere Randers FC-angriber, Ronnie Schwartz, redningsmand for Brøndby IF, da han med sit andet mål i kampen sikrede de sjællandske gæster det ene point i udekampen mod Randers FC, der endte 3-3.

Dagens hovedperson fortæller, at han ikke var ekstra opsat til kampen, fordi den foregik på hans gamle hjemmebane, hvor det i 89 kampe blev til 41 mål for kronjyderne.

Læs også Randers satte sejren over styr

- Det ved jeg ikke. Jeg synes altid, at man skal være opsat til kampe. Jeg føler ikke, at jeg har noget, jeg skal bevise overfor Randers. Jeg havde tre sindssygt gode år i Randers og scorede de mål, som jeg skulle. Men det er klart, at den situation, som vi er i, så er det lige meget, hvem vi møder, eller hvordan vi får scoret målene, de skal bare ind - og det gør vi i dag, siger Ronnie Schwartz.

Ronnie Schwartz skiftede fra Randers FC til franske En Avant de Guingamp i sommeren sidste år, og denne sommer er han så retur i Danmark, hvor Brøndby IF har hentet angriberen på en lejeaftale.

Randers FC var foran med 3-1, men måtte til sidst se Brøndby IF hente det ene point.

Læs også Randers-profil: Det er bittert

Det er klart, at vi er sindssygt tilfredse med at komme tilbage, og jeg synes måske også, at vi kunne have fået mere ud af kampen, hvis vi havde været lidt bedre defensive. De får nogle lidt nemme mål, gode afslutninger fra deres side, selvfølgelig, men de kommer lidt nemt til det, og de skal vi arbejde med, siger Ronnie Schwartz, der i Randers-tiden fik tilnavnet Plaffeministeren.

Og med to mål i søndagens kamp, er plaffeministeren så tilbage?

- Det ved jeg ikke. Det er selvfølgelig klart, at det hjælper lidt på det. Jeg tror, at det navn, døde lidt, da jeg tog af sted, men vi kan da godt genopfinde det igen, siger Ronnie Schwartz.

Randers FC har nu fire point for tre kampe i Superligaen, mens Brøndby IF har hentet et enkelt i fire forsøg.

Du kan se interviewet med Ronnie Schwartz i videoen øverst på siden.