Randers' nye træner i aktion for første gang på svær udebane

Den nye træner i Randers FC, Ricardo Moniz, får debut på trænerbænken, når kronjyderne lørdag kl. 16 møder FC Nordsjælland i Farum

Ricardo Moniz og Randers FC gæster lørdag FC Nordsjælland. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Der venter Randers FCs nye træner Ricardo Moniz noget af en ilddåb, når han lørdag eftermiddag for første gang skal forsøge at lede sit bundhold til tre point. Det kronjyske Superliga-mandskab gæster nemlig Farum og rækkens nummer 2, FC Nordsjælland.

Randers FC har gennem årene haft det notorisk svært mod nordsjællænderne, og i denne sæson har FC Nordsjælland så desuden været særdeles godt kørende. Holdet ligger på en øjeblikkelig andenplads med 23 point efter 10 kampe.

En noget andet situation end kronjyderne der ligger sidst i Superligaen med blot syv point. Men der er siden seneste nederlag til AC Horsens tilført ny energi til Randers-truppen i form af en ny cheftræner.

Hollænderen Ricardo Moniz blev i sidste weekend præsenteret, og han har store planer med sit hold.

Løb med under træningen

Under den første træning i Randers FC var Ricardo Moniz således meget engageret og deltog eksempelvis selv i opvarmningen.

- Du skal altid stille et godt eksempel og inspirere. Kan jeg tage en sprint, kan spillerne også, lyder det fra træneren om den væremåde.

01:02

Se video fra Ricardo Moniz' første træning i Randers FC her. 

Luk video

Til den første kamp i spidsen for Randers FC må Moniz se bort fra forsvarsspilleren Jonas Bager, der er ude med karantæne. Men ellers kan han vælge stort set frit på alle hylder med spillere.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16:00 på Right to Dream Park i Farum. Hvis du ikke har mulighed for at se kampen på stadion, bliver den vist på TV3 Sport 1.

Vi talte med Ricardo Moniz, efter han officielt var blevet præsenteret i Randers mandag. Se ham og direktør Michael Gravgaard i vores Facebook Live herunder: