Randers FC-træner vil hurtigt væk fra bunden

Randers-træner Ricardo Moniz glæder sig over søndagens sejr i Lyngby, som sendte holdet væk fra sidstepladsen

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

1 af 3

Randers FC hentede søndag den blot tredje sejr i sæsonen, da Lyngby på udebane blev besejret med 3-1.

Sejren var den anden i træk for Randers, der med resultatet kravler væk fra sidstepladsen i Alka Superligaen.

Det glæder cheftræner Ricardo Moniz, der håber, at holdet kan bygge videre på den igangværende stime og komme væk fra den tunge ende i tabellen.

Læs også Randers FC kravler væk fra bunden med sejr i Lyngby

- Først og fremmest er vi væk fra 14.-pladsen, og for det andet er vi inde i en stime. Forhåbentlig kan vi med vores hjemmekamp fredag komme helt ud af bundstriden, siger Moniz.

Randers har tidligere i sæsonen kæmpet hårdt med at score mål, men mod Lyngby kendte holdet sin besøgelsestid til trods for en lav boldbesiddelse. 

  Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

- Mod både AGF og Brøndby havde vi meget boldbesiddelse, men det er ikke nødvendigvis nok i fodbold. Det har været problemet, at vi ikke har scoret.

- Mod Lyngby scorede vi to gode mål i første halvleg af Joni Kauko og Bashkim Kadrii. Det sidste kontramål var også godt, og det er et plus, at vi fik scoret tre mål, siger træneren. 

Imponeret af niveauet

Ricardo Moniz blev ansat som Randers-træner i begyndelsen af oktober, men allerede nu er hollænderen imponeret af niveauet i den bedste danske række. 

- Jeg har været her i fire-fem uger nu, og jeg kan sige, at den danske liga er rigtig god. Den er atletisk og meget fysisk stærk. Holdene er godt organiseret, og det er svært at skabe målchancer.

- Det er anderledes end i Holland. Der er brug for flere kampafgørende spillere, som Bashkim Kadrii var for os i kampen. Han var kampafgørende med sin scoring til 2-0, siger Moniz.

Med søndagen sejr kravler Randers FC op på tabellens 12.-plads. Næste opgave for Moniz' tropper er på fredag, hvor Sønderjyske kommer på besøg.

LYNGBY – RANDERS FC 1-3 (0-2)

0-1 Joni Kauko (29. min.)
0-2 Bashkim Khadrii (43. min.)
1-2 Mayron George (73. min.)
1-3 Saba Lobzhanidze (90. min.)

Tilskuere: 1.568