Randers FC-formand: Jeg udsteder ingen garantier

Ólafur Kristjánsson og Michael Gravgaard kan hverken være sikre på det ene eller det andet efter tirsdagens krisemøde i Randers FC

Randers FC's bestyrelsesformand Per Hastrup lover ikke noget efter dagens bestyrelsesmøde.

I mere end fire timer diskuterede bestyrelsen i Randers FC i dag, hvordan den sportslige fremtid skal se ud i klubben.

Det umiddelbare resultat af mødet var til at overse, da både Ólafur Kristjánsson og Michael Gravgaard blev i deres respektive roller som cheftræner og administrerende direktør - for nu.

- Jeg udsteder ikke garantier. Men dermed heller ikke sagt, at de ikke er der begge to. Og det har heller ikke noget med pokalkampen at gøre, lyder det fra bestyrelsesformand Per Hastrup, der henviser til tirsdagens pokalkamp mod Agerbæk/Starup.

03:29

Hør Michael Gravgaard udtale sig efter tirsdagens bestyrelsesmøde i Randers FC.

Luk video

Jeg udsteder ikke garantier. Men dermed heller ikke sagt, at de ikke er der begge to. Og det har heller ikke noget med pokalkampen at gøre.

Per Hastrup, formand for Randers FC

- Vi har drøftet sitationen, og vi tager den meget alvorligt. Vi har ikke de vises sten, men kan vi skrue på noge skruer, kan vi styrke vores sportslige setup? Der blev kastet mange bolde op i luften, så vi har givet hinanden en tænkepause, forsætter han. 

De bolde, der blev kastet op i luften på mødet drejede sig alle om eventuelle ændringer i det sportslige setup.

- Det kan være, vi skal have en ekstra assistenttræner, det kan være vi skal have en mental coach, forklarer Per Hastrup.

I midten af det hele står cheftræner Ólafur Kristjánsson, der af mange var stensikker på en fyreseddel efter dagens møde.

Men Per Hastrup siger, at hans islandske træner sagtens kan forsætte i jobbet. 

00:54

Vi fangede også Ólafur Kristjánsson lige inden han steg ombord på spillerbussen - som cheftræner for Randers FC.

Luk video

- Kan han se sig selv i de idéer, vi har præsenteret? Kan vi se på ham, at han stadig har den ild i øjnene, som han skal have, så er der ikke noget til hinder for, at han kan fortsætte som cheftræner i Randers FC.

Efter tirsdagens pokalkamp mod Agerbæk/Starup har Randers FC på grund af landsholdspausen halvanden uge, inden det uhyre vigtige lokalopgør mod AGF.