Windfelds sygeorlov forlænget

Århus Elites direktør Lars Windfelds sygeorlov er blevet forlænget med to måneder. Direktøren har stress-symptomer.

Han skulle have været tilbage i direktørstolen den 1. februar, men mandag offentliggjorde Århus Elite, at koncerndirektør Lars Windfeld stadig ikke er kommet sig over de stress-symptomer, som i november fik ham til at sygemelde sig.

Derfor er Windfelds sygeorlov forlænget, så han senest ved udgangen af april igen er tilbage på arbejde.

- Jeg har haft en god snak med Lars, og han oplever store fremskridt. Det glæder jeg mig rigtig meget over. Men Lars og jeg er også helt enige om, at der ikke er nogen grund til at forcere hans tilbagevenden. Derfor er vi blevet enige om, at Lars skal tage den med ro, og i løbet af februar vil vi så beslutte, om Lars skal i gang igen i marts eller senest i april, siger Torben Bjerre-Madsen, formand for bestyrelsen i Århus Elite A/S.

Den daglige ledelse i Århus Elite A/S varetages fortsat af en ledelsesgruppe bestående af viceadministrerende direktør Jørgen Noes, økonomichef Ib Grossbøl Selmann og Atletions direktør, Peter Kjærgård. Gruppen refererer til Torben Bjerre-Madsen.

Lars Windfelds forpligtigelser som bestyrelsesformand i AGF Fodbold varetages fortsat af bestyrelsens næstformand Jens Harmsen, mens den daglige ledelse i AGF Fodbold fortsat varetages af Jørgen Noes i tæt samspil med sportschef Brian Steen Nielsen.