Vilde med kinky sex

Salget af legetøj til soveværelset stiger

07:17

1 af 2

Der er blevet solgt langt mere kinky sexlegetøj i år end tidligere. Sådan lyder det fra Mathilde Mackowski, der er medejer af den erotiske webshop SinFul.dk i Silkeborg.

Forretningen har i år oplevet en stigning i salget af erotiske piske på 78 procent. Også "blindfolds" til at have for øjnene og håndjern har solgt langt mere en normalt.

- Det er helt almindelige par, der leger med de her ting, siger Mathilde Mackowski til Go' Aften Østjylland.

Erotisk bog får æren

Årsagen til den pludselige interesse for bondage og pisk skal ifølge hende tilskrives bog-serien "Fifty Shades," hvis omdrejningspunkt netop er kinky sex. Alene den første bog i triologien er solgt i mere end 31 millioner eksemplarer.

- Den rører ved noget. Den flytter på, hvad der er mainstream. Nu tør vi tale om bondagelege, og vi tør at vise piske. Fordi det har været med i bogen, er det blevet pirrende og interessant, siger Mathilde Mackowski.

Overrasket over fremgang

Det er især det blide S/M-udstyr og æstetisk smukke udgaver af produkterne, der er i fremgang. En fremgang der er kommet bag på Mathilde Mackowski, på trods af at hun er stor fan af bøgerne.

- Jeg er meget overrasket over, at et fænomen kan skabe det her. Selvfølgelig er det dejligt, for jeg lever af at sælge sex-legetøj, siger hun.

Hør hele interviewet med Mathilde Mackowski i klippet herover eller i Go' Aften Østjylland. Det er mandag kl. 18.30, 20.30 og 23.00