Verdens vildeste?

Forlystelse går verden rundt

02:03

1 af 2

Verdens vildeste forlystelse ligger i Tivoli Friheden i Aarhus.

I hvert fald hvis man skal tro de amerikanske rutsjebane-entusiaster Theme Park Review, som er helt vilde med Sky Tower, hvor man kommer op i et 40 meter højt tårn og falder frit ned i et net.

Amerikanerne, der rejser verden rundt og prøver forlystelser, har lavet en video med deres oplevelser i Sky Tower, som de har lagt på Youtube.

Her er videoen blevet vist 2,8 millioner gange.

Og den stigende interesse kan mærkes i Tivoli Friheden i Aarhus.

- Vi var jo vildt overrasket over, at det lige pludselig kom på nettet og i den grad cirkulerede viralt i løbet af ingen tid, siger Henrik Ragborg Olesen, der er administrerende direktør i Tivoli Friheden.

Og Sky Tower hører paradoksalt nok ikke til en af forlystelsesparkens nye installationer, da den flyttede ind i Tivoli Friheden tilbage i 2001.

- Folk ringer fra hele verden til os. Fra nær og fjern. De skal høre, hvad det er for en installation, vi har, siger Henrik Ragborg Olesen.

Og egentlig stod den gamle forlystelse til at blive udskiftet i den nærmeste fremtid, men nu ser Sky Tower ud til at have forlænget sit ophold i Aarhus.

- Jeg må indrømme, at den står på min hitliste over dem, der skal væk, men den har nok fået lidt fornyet liv nu her, hvor den har skabt 2,8 millioner hits på nettet, siger Henrik Ragborg Olesen,

Til august har en landsdækkende tysk Tv-kanal meldt sin ankomst i Aarhus for at lave en reportage om det nyopdagede Sky Tower.

Du kan se mere om forlystelsen i indslaget over artiklen.