Velbekomme: Digitalur i persillesovs!

Persillesovsen viste sig at indeholde et herreur, da randrusiansk familie åbnede for deres take away-mad.

Mange ulækre ting har folk efterhånden fundet i deres færdigmad. Men næppe et digitalt herreur, som fyldte næsten hele bøtten med persillesovsen til den stegte flæsk. Det fik i hvert fald en familie i Randers til at spærre øjnene op.

Henrik Berthel fra Randers havde hentet take away flæsk med persillesovs til hele familien på madstedet Livretten i Randers. Men da maden skulle serveres hjemme ved spisebordet opdagede de, at et stort herreur fyldte det meste af bøtten med sovs.

- Det kunne næsten ikke være i bøtten. Det er mærkeligt, at det er kommet i uden, at nogen har opdaget det, siger Henrik Berthel til Randers Amtsavis.

Han mente, at klokken nu var slået og klagede til både madstedet og Fødevaremyndighederne. Her troede tilsynsførende tekniker Berit Christensen først, at det var løgn, men myndighederne vil nu hjælpe madstedet med at stramme op på egenkontrollen.

Ifølge Livrettens indehaver var der tale om et uheld. Uret lå på en hylde over det bord, hvor der stod 40 sovsebøtter klar og må være faldet ned ved et tilfælde.