Vejarbejde giver forsinkelser

Læs her hvad vejarbejdet på Djurslandmotorvejen og lokalvejen Søftenvej betyder for bilisterne de næste mange måneder.

Fra fredag d. 19. marts kl. 18 og i hele den kommende weekend spærres de hurtige spor i begge retninger på E45 ved tilslutningsanlægget med Djurslandmotorvejen. Da der derfor kun er ét spor åbent i hver retning på E45, vil den tilladte hastighed blive sat ned.

Mandag morgen, d. 22. marts, bliver E45 indsnævret i nordgående retning på en strækning umiddelbart nord for tilslutningsanlægget med Djurslandmotorvejen. Det sker på grund af etablering af bl.a. autoværn. Der vil stadig være to spor åbne, men den tilladte hastighed sættes ned til 70 km/t på strækningen. Indsnævringen vil vare omkring tre måneder.

Fra mandag d. 22. marts og omkring to måneder frem nedsættes hastigheden på en del af den nye motorvej til 50 km/t for at give plads til arbejdet med etablering af bl.a. nødspor. Hastighedsnedsættelsen gælder for strækningen mellem tilslutningsanlægget med E45 og lige øst for Lisbjerg Parkvej.

Fra tirsdag aften, d. 23. marts, til onsdag aften d. 24. marts spærres det langsomme spor på lokalvejen Søftenvej i retning mod Århus. Det sker for at kunne etablere to afvandingsbrønde i vejen.