'Varmen giver større sexlyst'

Sexlegetøj går som varmt brød

Foto: Flickr

Man skulle tro, at sommervarmen ville holde os væk fra soveværelset - men sandheden er en helt anden.

Sexlysten stiger i takt med høje temperaturer. For hr. og fru Danmark betyder sommerens varme mere lyst til sex.

- Det er specielt kvinder, når der er varmt i et rum, så får vi nemmere lyst. Vi bliver kåde, og så er det jo nemmere at være nøgen, når det er varmt. Mænd ser jo kvinderne, så det går skam i ring, siger TV 2 | ØSTJYLLANDs uofficielle sexekspert, Mathilde Mackowski, som ejer den online sexbutik, sinful.dk.

Meget tyder også på, at vi bliver mere sociale, når sommeren står på, og vi opsøger hinanden mere, end vi gør i de mørke måneder.

- Vi opsøger mere samhørrighed med vores partner. Og man skal huske at have tiden til at lege. Brug muligheden for at gå i dybden, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Få børnene passet

Hos Sinful.dk mærker man lige nu tydeligt, at sexlysten har meldt sig. Før var slaget bedst om fredagen, når folk kom og hentede op til weekenden, men nu er det nærmest hver dag, at folk skal nå at have lidt sjovt med i kufferten til ferien.

Men skal man ikke på ferie, men Mathilde Mackowski, det er vigtigt, at man afsætter tid til hinanden - også gerne midt på dagen.

- Man må godt have sex midt på dagen. Man er jo ofte træt om aften, og så kan man ikke præstere. Det ville jo også være irriterende at skulle spille en håndboldkamp sent ud på aftenen - det har man bare ikke lyst til. Så jeg har en gylden regel, der hedder sex for klokken 21. Har man børnene, så får man dem passet. Og husk at drikke rigeligt med vand, siger Mathilde Mackowski.