Ugebladet Skanderborg solgt

De 13 medarbejdere på Ugebladet Skanderborg blev tirsdag morgen orienteret om, at deres virksomhed er solgt til Det Berlingske Officin, og at virksomheden fremover skal drives i et samarbejde med Berlingskes øvrige aktiviteter i Jylland.

Ugebladet Skanderborg er med sine knap 30.000 ugentlige eksemplarer den største og toneangivende ugeavis i ny Skanderborg Kommune. Ud over den ugentlige avis udgiver Ugebladet Skanderborg også boligavisen "hus og bo", bilavisen "På Hjul", månedsmagasinet "lige nu" samt Telefonnøglen Skanderborg.

Desuden ejer Ugebladet Skanderborg halvparten af Trykcentralen i Viby, en virksomhed med 25 ansatte. Også denne halvpart overgår med handelen til Det Berlingske Officin.

Ugebladet Skanderborg har til huse på hovedgaden i Skanderborg, hvorfra de nye ejere vil fortsætte udgivelsen. Ugebladet har eksisteret siden 1943, hvor den blev grundlagt af bogtrykker Peter Knudsen. Virksomheden har de sidste mange år været drevet af Erik og Nina Jørgensen, som begge fortsætter ved roret indtil videre.

Midtjyske Medier er en nylig fusion mellem Århus Stiftstidende A/S og De Bergske Blade A/S. Fusionen omfatter seks dagblade, tre radiostationer og 21 ugeaviser.