TV: Røver genkendt på stemmen

Mandag aften viste Station 2 overvågningsbilleder med lyd fra røveriet mod Arbejdernes Landsbank i Åbyhøj.

Lyden på overvågningsbillederne er så tydelig, at Østjyllands Politi nu har modtaget 30 henvendelser fra folk, som genkender bankrøverens stemme.

- Nogle mente at kunne genkende gerningsmandens stemme, andre mente at kunne genkende hans gang. Derudover kom der nogle henvendelser, som jeg ikke kan komme nærmere ind på, siger politikommissær Mogens Brøndum til TV2 Østjylland. - De henvendelser vi her har fået, betyder at vi nu kan komme videre i efterforskningen.

Røveriet fandt sted mandag eftermiddag den 7. september, hvor en maskeret mand gik ind i banken med et oversavet jagtgevær og truede sig til 390.000 kroner.

- Det er et meget groft røveri. Når man kommer ind i banken helt tildækket og står for enden af et oversavet jagtgevær, så har man den totale magt. Det vil vi selvfølgelig gøre alt for at få stoppet, siger politikommissær Mogens Brøndum.

Gerningsmanden beskrives som 20-30 år, 185 cm. høj og kraftig af bygning. Han taler dansk og bar under røveriet en sort jakke med pelskrave, gråsorte gummisko samt hvide handsker og en plastikpose.

Se mere kl. 19.30.