TV 2 | ØSTJYLLAND ændrer udseende

TV 2 | ØSTJYLLAND's udsendelser bliver fra i dag vist i det såkaldte 16:9 tv-format, der er som skabt til de nye fladskærme. TV-udsendelserne får desuden nyt look, og en række nye programmer ser dagens lys.

Foto: Morten Rasmussen

Mandag 16. april ændrer TV 2 ØSTJYLLAND udseende - på flere forskellige måder.

Vi får nyt stations-logo

Finn Hjernøes flotte logo har stået distancen siden stationens start, men nu følte vi, at tiden var inde til et nyt look, som passer bedre til vores skift i format.

Vi skifter format

Vi skifter mandag d. 16. april til det såkaldte 16:9 tv-format, der er som skabt til de nye fladskærme. Det er altså ikke dit gamle fjernsyn, der er noget galt med, når der nu pludselig dukker sorte striber op i top og bund på skærmen.

Nyt look

Alle vores udsendelser får nyt udseende - nye farver, ny grafik, nyt studiedesign. De dukker op henover den kommende uge.

Flere nyheder

Der kommer flere nyheder på nettet og i fjernsynet. Fra på mandag går vi i luften med en nyhedsudsendelse allerede kl. 11.

Godt selskab

På mandag lancerer vi også en ny formiddags-sendeflade, hvor seerne kan komme i godt selskab med bl.a. Jeanett Amonsen, Søs Kjeldsen og Susanne Diekema. Hver mandag bliver i selskab med 'De Kloge Hoveder' og Søs Kjeldsen, der svarer på seernes spørgsmål. Senere på ugen tager Susanne Diekema i 'Ud Med Sproget' fat i politikere m.fl. til en debat om de hotte emner i Østjylland.

Nyt Middags-Magasin

Hver dag lige efter alle nyhederne kl. 12 kommer Middags-Magasinet i en ny udgave - med masser af kendte og ukendte gæster. Alle med noget på hjerte og i et tv-program, hvor der er tid til at lytte.

Ændringerne er med andre ord mange, men vi holder fast i vores journalistiske ambition: at lave fjernsyn med nøgleordene 'nær og nødvendig'. Kritisk og kærligt fjernsyn om livet i Østjylland.

Jeg vil meget gerne have ris og ros og mange flere nye ideer. Så skriv endelig til mig på denne adresse pekr@tv2oj.dk.

Med venlig hilsen

Peter Kramer

Direktør

TV 2 | ØSTJYLLAND