Trafikkaos i Århus fortsætter

Krydset ved Nørrebrogade og Kystvejen vil i de kommende to uger sikkert være årsag til mange frustrerede bilister.

Sommerferien er ved at sætte ind i Århus, og det plejer at have en beroligende effekt på de ellers hårdtprøvede bilister, men skal man gennem midtbyen i de kommende 14 dage, gør man klogt i at undgå havneområdet ved Nørrebrogade og Kystvejen.

Der udføres kloakarbejde for tiden, og man er nu kommet så langt med arbejdet, at det er nødvendigt at lukke en del af det meget trafikerede kryds.

Det mærkede de første bilister konsekvenserne af mandag, hvor der dagen i gennem var kø-dannelser og i flere tilfælde decideret trafikkaos i området, skriver JP Århus.

- Denne etape af kloakarbejdet er den mest omfattende og påfører flest gener for trafikanter. Det kommer til at vare knap 14 dage, men vi forsøger virkelig at skynde os. Forhåbentlig bliver det også bedre i de kommende dage, når bilisterne lige har vænnet sig til, at der arbejdes i krydset, og de vælger andre ruter til at begynde med, siger Benny Christiansen, der er ingeniør ved Århus Kommunes trafik- og vejafdeling.

Kloakarbejdet i det pågældende kryds skulle være afsluttet om godt to uger, men derefter fortsætter man op ad Nørrebrogade mod Høegh-Guldbergs Gade, hvor den sidste etape af arbejdet skal klares.

Arbejdet forventes afsluttet sidst på året, skriver avisen.