Toppen af Østjylland skal til møde

500 østjyske beslutningstagere skal mødes, når der den 31. oktober er ’Østjysk Topmøde’

Business Region Aarhus, der trods navnet er et fællesskab, der favner hele Østjylland, afholder den 31. oktober stormøde under navnet ’Østjysk Topmøde’.

Her vil cirka 500 østjyder fra både erhvervsliv, byråd, folketing, uddannelsesområdet med mere mødes og drøfte, hvordan Østjylland rykker frem på det internationale marked. 

Læs også Syddjurs: Borgmester overtager formandspost

- Verden bliver mere global, virksomheder digitaliserer deres produktion på tværs af grænser. Det kræver at vi som medarbejdere kan følge med, at virksomhederne løbende udvikler kerneforretningen, at vi uddanner bedst muligt og viden kobles til virksomheder. Og ikke mindst at vi som politikere skaber de rette rammer. Det handler om at styrke vores byregions konkurrenceevne, for byregioner vil fremover spille en stadig større rolle, siger Claus Wistoft (V), formand for Business Region Aarhus og borgmester i Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse.

Alle 12 østjyske kommuner er sammen med i Business Region Aarhus, og Claus Wistoft forventer, at man kan forlade mødet med nye input. 

Læs også Hvordan kan man nytænke erhvervslivet og fremtidige arbejdspladser?

- Jeg ser i den grad frem til et østjysk topmøde, som vil inspirere os og bidrage til, at vi som politikere og virksomheder sammen med uddannelsesinstitutionerne kan blive klogere på, hvordan vi laver de bedste rammer for, at Østjylland også fremover er en meget konkurrencedygtig byregion, siger Claus Wistoft.