Tøftings fremtid nærmere afklaring

Fodbold-veteranen Stig Tøftings fremtid i Randers FC bliver afgjort i løbet af den næste uge.

Om en uge svinder journalisternes spørgelysten til Stig Tøftings fremtid sandsynligvis ind.

Til den tid har han og Randers FC's direktør, Jacob Nielsen, afgjort, om den 37-årige veteran fortsat skal trække i den lyseblå Randers FC-trøje eller om karrierens sidste kontrakt blot skal løbe ud i tilværelsen som fodboldpensionist.

- Det finder vi ud af om en uge. Jeg mærker da efter en gang imellem, men jeg synes sgu ikke rigtig, at jeg kan mærke min alder. Jeg kan konstatere den på min dåbsattest, men jeg synes faktisk, det bliver bedre og bedre, sagde Stig Tøfting efter 2-1-sejren over AGF i pokalturneringen.

Mens Randers FC's cheftræner, Lars Olsen, gerne ville bidrage til debatten med et ønske om mere 'Tøffe'-tid i SAS Ligaen, så ville hovedpersonen selv ikke sige mere om den sag. Til gengæld lod han sig imponere af sin hjerteklub AGF, der efter hans mening leverede en indsats af den støbning, der skal til, hvis den kriseramte provinsgigant skal tilbage i SAS Ligaen.

Den indstilling, som de kom med, det er også den indstilling, som jeg har efterlyst hos dem. Der var fight over hele linjen. Jeg fik ikke selv meget plads i hvert fald, sagde Stig Tøfting, der ikke lod nostalgien og fortiden i den hvide trøje flyde over, da kampen først var fløjtet i gang.

Det gjorde mig ikke noget at slå AGF ud. Og jeg tror ærlig talt heller ikke, at det gjorde ondt på AGF, at de blev slået ud af mig, sagde Stig Tøfting, der midt i kampen klappede ud til AGF-fansene, der svarede igen med jubel til deres gamle helt.

- Jeg hørte nogen af dem buhe, så tænkte jeg, at jeg ville klappe tilbage. Det hjalp. De har nok ikke så meget i mod mig som spiller, sagde den tidligere landsholdsspiller. /ritzau/

LÆS OGSÅ:

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15925">Tøfting røget uklar med DBU (8/11-06)</A></STRONG>

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15931">Randers FC snød arme AGF (8/11-06)</A></STRONG>

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15930">Randers FC svækket før lokalbrag (8/11-06)</A></STRONG>