Tidligere Pressalitdirektør sælger ud

Den tidligere direktør i Ry-virksomheden Pressalit Group Erik Boyter sælger sin aktiepost på 25 procent i plastselskabet Pressalit Holding.

Samtidig udtræder den tidligere direktør af bestyrelsen. Aktieposten er overtaget ligeligt af Kim Boyter og Dan Boyter, oplyser selskabet.

Erik Boyter valgte sidste sommer at træde ud af direktionen i Pressalit Group, da han ville bruge tiden på andre opgaver uden for familievirksomheden. Erik Boyter har i den mellemliggende periode stadig været en del af ejerkredsen bag Pressalit Group og også været medlem af bestyrelsen for Pressalit Holding - moderselskabet bag Pressalit Group.

Kim og Dan Boyter overtager Eriks aktiepost ligeligt.

- Vi er begge dybt involverede i virksomhedens daglige ledelse, og vi ser det derfor som logisk, at vi også udvider vores engagement på ejersiden, når nu lejligheden byder sig, skriver Dan Boyter, viceadministrerende og ordførende direktør i Pressalit Group om ejerskiftet.

Foruden Kim og Dan Boyter tæller ejerkredsen også Fay Boyter, enke efter Mogens Boyter, der før sin død var direktør og hovedaktionær i selskabet. Fay Boyter ejer en fjerdel af aktiekapitalen i Pressalit Holding. Efter den overdragelse, som er gennemført i dag, vil Kim Boyter og Dan Boyter hver eje 37,5 procent af aktiekapitalen i selskabet.