Tantra reddede ægteskabet

Se tantra live i studiet

I Go' Aften Østjylland kan seerne i aften møde et par, der åbent fortæller, at tantra-terapi har reddet deres ægteskab. Susanne og Bjarne Roursgaard har været sammen i 20 år, men var ved at gå fra hinanden - bl.a. på grund af et sexliv, der ikke fungerede. Men det fik tantra-terapi lavet om på.

- Den tantriske seksualitet omhandler hele kroppen. Man kan sagtens få orgasme uden over hovedet at røre kønsorganerne, fordi det handler om at vække energien i kroppen, og hele det energifelt vi har. Man kan jo få orgasme bare ved at massere ørerne, forklarer tantralærer Celestine Andersen til Go' Aften Østjylland.

Tantra i studiet

Sammen med Susanne og Bjarne demonstrerer Celestine tantra-øvelser i Go' Aften Østjylland. En demonstration, som helt uforudset giver Susanne en speciel oplevelse.

- Det var en meget intim og intens oplevelse. En energi, der strømmer i mellem os, og hvor det er svært at afgøre, hvad der er ham, og hvad der er mig, forklarer hun.

Tantra-demonstrationen er dog kun en lille del af programmet, der fra start til slut sætter fokus på sex og forholdet mellem mænd og kvinder. Blandt de andre medvirkende er også Mathilde Mackowski, indehaver af Sinful.dk, Den Erotiske Webshop, og sexolog Susanne Lybye.

Du kan se programmet tirsdag kl. 18.15 og 21.20 på TV 2 | ØSTJYLLAND.