Skrantende boligsalg i Århus Kommune

305 villaer og rækkehuse har skiftet ejer i tredje kvartal. Det er et fald på godt 25 procent i forhold til sidste år.

Rentestigninger og høje huspriser får ikke ligefrem folk til at drøne ud og investere i hverken villaer eller rækkehuse i Århus Kommune.

Nye tal for årets tredje kvartal viser, at antallet af solgte rækkehuse og villaer i kommunen er faldet med godt 25 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Det skriver Jyllands-Posten.

På 305 postkasser foran villaer eller rækkehuse skulle navneskiltet skiftes ud, mens det var tilfældet på 409 sidste år.

Har man et 'Til Salg'-skilt foran sit hus i Beder, kender man alt til det skrantende boligsalg. Her er der 62 boliger til salg, men området er slet ikke registreret i Realkreditrådets prisstatistik denne gang.
Det skyldes ganske enkelt, at der skal afsluttes mindst fem hushandler, før der beregnes en gennemsnitlig kvadratmeterpris. Og da det ikke er sket, har Beder denne gang mistet sin plads på listen.

Det er dog, ifølge avisen, ikke et billede, der er dækkende for alle områder af kommunen. Der er nemlig god gang i salget af huse i Brabrand og Harlev.